Yritys

Kaikella on arvonsa

PS Auction on huutokauppayritys, joka myy toimeksiannolla koneita, laitteita ja irtaimistoa monilla eri aloilla. Hallin nurkassa toimettomana istuneella koneella voi olla todellista arvoa toiselle käyttäjälle ja me autamme löytämään tämän käyttäjän. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti luodaksemme luotettavan ja tehokkaan markkinapaikan.

Huutokauppoja joka viikko

PS on toiminut huutokauppa-alalla jo yli 50 vuotta ja vuonna 2006 siirryimme verkkoon. Tällöin yrityksen nimi oli Auktionsfirman Pettersson & Son. Tänään nimemme on PS Auction ja autamme myyjäasiakkaitamme löytämään ostajat omalla huutokauppasivustollamme. Haluamme, että myyjät ja ostajat tuntevat tehneensä hyvät kaupat. Myyjämme ovat usein konkurssipesänhoitajia, rahoituslaitoksia, julkishallinnon organisaatioita ja eri yrityksiä. Ostajat ovat välittäjiä ja loppukäyttäjiä uselta eri teollisuuden aloilta.

Ammattimainen arviointipalvelu

Olemme arvoinnin asiantuntijoita ja teemme arviointeja konkurssipesistä, yksittäisistä kohteista ja myös kokonaisista tehtaistakin.

AAA – Korkein luottoluokitus

Emoyhtiömme on saanut arvostetun korkeimman AAA-luottoluokituksen Bisnodelta, joka on maailman vanhin ja luotettavin luottoluokitusjärjestelmä. Olemme ansainneet tämän pitkäjänteisellä ja kovalla työnteolla. Toivottavasti myös sinä näet siinä arvoa

Ympäristöstä huolehtiminen

Otamme kestävän kehityksen huomioon toiminnassamme niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin, jotta osaltamme auttaisimme pitämään ympäristömme puhtaana. PS Auction pyrkii tähän päämäärään seuraavilla toimenpiteillä:

  • Toimimme vallitsevan ympäristönsuojelulain puitteissa
  • Hyödynnämme olemassaolevia resursseja mahdollisimman kattavasti ja taloudellisesti
  • Lajittelemme roskamme ja uusiokäytämme mahdollisuuksien mukaan
  • Käytämme kierrätettyjä tuotteita ja materiaaleja niin paljon, kuin mahdollista
  • Pyrimme työtapoihin, jotka aiheuttavat vähiten vahinkoa ympäristölle
  • Koulutamme henkilökuntaamme ympäristöasioissa, jotta kehittyisimme jatkuvasti vastuullisemmaksi toimijaksi
  • Viestimme henkilökunnallemme ja asiakkaillemme ympäristötavoitteistamme, jotta positiivinen vaikutus leviäisi mahdollisimman laajasti
  • Otamme huomioon ja kunnioitamme asiakkaidemme ympäristöohjeistuksia heidän kiinteistöissään
  • Kehitämme jatkuvasti ympäristötavoitteitamme

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä lähimpään edustajaamme.