Toimintamallimme

Pyrimme pitämään myyntiprosessin yksinkertaisena ja tehokkaana. Nykyiset asiakkaamme pitävät mallistamme, joka on luotettava ja saa asian hoidetuksi.

1. Arviointi

Myyntiprosessi normaalisti alkaa kohteiden arvioinnilla. Tämä voi perustua sähköpostilla lähetettyyn tarkkaan infoon, tai paikanpäällä tehtyyn katsaukseen.

2. Dokumentointi

Jotta voimme laittaa kohteet myyntiin sivustollemme, tarvitsemme niistä hyvin tarkat tiedot. Otamme valokuvat ja teemme kohdeselostuksen, johon kuuluu myös mahdolliset viat ja putteet.

3. Kohteet / Näyttö

Useimmissa tapauksissa kohteet sijaitsevat niiden nykyisessä sijainnissaan koko huutokaupan ajan. Pyrimme aina pitämään näyttöajan myytäville kohteille ja suosittelemme ostajille, että he käyvät paikan päällä tekemässä tarkastuksen.

4. Huutokauppa

Kohteet ovat sivuillamme huutokaupattavana yhdestä kahteen viikkoa. Kaikki huudot näkyvät kaikille, mutta huutajista näkyy vain heidän käyttäjätunnuksensa

5. Kuljetus

Huutokaupan jälkeen ostajille lähetetään lasku ja maksu vaaditaan kokonaisuudessaan ennen kohteen poiskuljetusta. Kuljetus tapahtuu yleensä ennalta mainittuna ajankohtana.