FAQ

Kuinka pääseen myymään PS Auctionin sivuilla?

Ota yhteyttä PS Auctionin Suomen toimistoon soittamalla numeroon 044 230 9432 tai kirjoita osoitteeseen asiakaspalvelu@psauction.fi ja kerro lyhyesti, mutta riittävän tarkasti, mitä myytäväksi sopivaa sinulla on. Edustajamme tulee tämän jälkeen käymään myytävien kohteiden nykyisessä sijainnissa ja teemme valmiit dokumentaatiot saman tien. Dokumentointi tarkoittaa valokuvien ja yksityiskohtaisten tietojen ottamista myytävistä kohteista. Hoidamme huutokaupan edetessä myös näyttöön, maksamiseen ja logistiikkaan liittyvät toimenpiteet.

Kuinka monta kohdetta minulla pitää olla, että pääsen myyjäksi?

Meillä ei ole minimimäärää sinänsä, mutta arvioimme jokaisen tilanteen erikseen ja teemme päätöksen tapauskohtaisesti.

Miksi käyttäisin PS Auctionin palveluja?

Meillä on pitkä kokemus huutokauppamaailmasta ja kauttamme pystyt saavuttamaan useiden eri alojen ostajia myös ulkomailla.

Myymme kohteet vain omalla huutokauppasivustollamme, eli hallitsemme koko myyntiketjua alusta loppuun asti. Tämä säästää omaa aikaasi ja pidämme sinut ajantasalla myynnin tapahtumista.

Teemme huutokauppamyynnit projektiluontoisesti, eli palvelumme sopii erinomaisesti esimerkiksi sulkeutuvien tuotantolaitosten koneiden ja irtaimiston myyntiin.

Kuinka nopeaa myyminen on?

Myyntitapahtuma kestää normaalisti kolmestä viiteen viikkoa toimeksiantosopimuksen allekirjoittamisesta, riippuen myytävien kohteiden lukumäärästä ja sijainnista.

Mitä myyminen maksaa?

Toimimme pääosin komissioperiaatteella ja komission taso riippuu myytävistä kohteista. Lisätietoa komission tasosta ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@psauction.fi tai 044 230 9432

Voitteko antaa ammattimaisen arvioinnin?

PS tekee arviointeja koneille, laitteille ja irtaimistolle. Organisaatioomme kuuluu useampia ammattimaisia arvioitsijoita ja tietokantamme aiemmin myydyistä kohteista on merkittävä. Voit lukea lisää arviointipalveluistamme täältä.

Kuka päättää pohjahinnasta?

Sovimme pohjahinnat yhdessä myyjän kanssa ottaen huomioon PS:n arviot realistisesta myyntihinnasta.

Voiko yksityishenkilöt tarjota kohteita myytäväksi?

Kyllä, PS Auction hyväksyy kohteita myös yksityishenkilöiltä, mutta niiden pitäisi olla tietyn arvoisia ja sopivia asiakaskunnallemme. Autamme toki sopivuuden selvittämisessä. PS saattaa dokumentoida kohteet tehdäkseen sopivuusarvion.

Missä PS:llä on toimistoja ja missä ostajat sijaitsevat?

PS:n Suomen toimisto sijaitsee Tampereella. Kansainvälisesti meillä on toimistoja Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa.

Suurin osa ostajistamme sijaitsee Itämeren alueella, mutta myymme jatkuvasti kohteita myös muualle Eurooppaan, Lähi-itään, Aasiaan ja Pohjois-, sekä Etelä-Amerikkaan.