Huutokauppa sulkeutuu

Torstai, 24.10.2019 15:04

2pv 22t 20m

Arvioitu markkina-arvo: 200 EUR + 24% ALV

Huutokauppamaksu: 20 EUR + 24% ALV

Korkein huuto

Ei huutoa

+ ALV 24%

Pohjahintaa ei saavutettu

Huutosi pitää olla vähintään 5 EUR

EUR

Haluatko lisätietoja?

Tuukka Tulosmaa

Info Kuljetus Näyttö Nouto Myyntiperuste

Kankaan Elmendorf repeytymätesteri

  • Kaikki huudot ovat sitovia ja huutokauppamaksu veloitetaan kaikissa kohteissa. Kohde myydään siinä kunnossa, kun se myyntihetkellä on, eikä sitä välttämättä ole testattu huutokauppaajan toimesta. Tarkemmat yksityiskohdat luetellaan kohdeselostuksessa ja on tehty parhaan ymmärryksen mukaan, mutta ne eivät ole sitovia. Huomioi, että kuvassa mahdollisesti näkyvät lavat, tai muut esineet kohteen ympärillä eivät ole myytävänä, ellei niistä erikseen mainita kohdeselostuksessa.

PS Auction voi järjestää kuljetuksen puolestasi tälle kohteelle. Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@psauction.fi tai soita numeroon 044 230 9432, niin annamme kuljetustarjouksen.

  • Suosittelemme, että kohteesta kiinnostunut ostaja käy tarkastamassa kohteen ennalta annettuna näyttöajankohtana. Ostaja on sitoutunut kauppaan, vaikka kohteelle merkittävää tietoa olisi saatavilla vain näytössä, eikä hän annetusta mahdollisuudesta huolimatta ole käyttänyt tätä hyväkseen. 

  • Ostettua kohdetta noudettaessa ostajalla tulee olla mukana kopio laskusta ja todiste maksusta. Mikäli ostaja lähettää kolmannen osapuolen hoitamaan noudon, tulisi noutajalla olla mukana nämä samat dokumentit. Ostaja on vastuussa mahdollisista irtikytkennöistä, purkutoimista ja muista noutokohteessa tapahtuvasta toiminnasta, ellei kohteen selostuksessa erikseen toisin mainita. Ostaja, tai hänen lähettämänsä noutaja, sitoutuu noudattamaan vaadittuja turvallisuusmääräyksiä, tai PS:llä on oikeus keskeyttää nouto-operaatio. Kuvissa mahdollisesti näkyvät lavat ja muut esineet myytävän kohteen ympärillä eivät ole mukana myynnissä, ellei kohdeselostuksessa toisin mainita. 

Yritys tai organisaatio sulkee toimipisteensä ja tarvitsee apua sen tyhjentämisessä. Nämä ovat normaaleja liiketoimintapäätöksiä, eivätkä ole konkurssimyyntejä.

Kaikki kohteet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä on. Kehoitamme ostajia käymään katsomassa myyntikohteita ennalta sovittuna ajankohtana.