Huutokauppa sulkeutuu

Torstai, 25.04.2019 15:11

Huutokauppa päättynyt

Haluatko lisätietoja?

Tuukka Tulosmaa

Haloila Octopus S-series käärintäkone

Info Kuljetus Näyttö Nouto Myyntiperuste
Merkki Haloila Octopus
Malli S-series
Kuntoluokitus Hyvä

Haloila Octopus S-series automaattinen käärintäkone

  • Ollut suuren virvoitusjuomatehtaan käytössä ja myydään uuden linjaston tieltä
  • Kuvassa mahdollisesti näkyvät lattiakiskot/kuljettimet eivät kuulu kauppaan
  • Kauppaan kuuluu n. 10m kahdessa viimeisessä kuvassa näkyvää lavarullakkoa

Laite voidaan purkaa erillisestä hinnasta. Kysy tarjousta 044 230 9432 tai asiakaspalvelu@psauction.fi 

  • Kaikki huudot ovat sitovia ja huutokauppamaksu veloitetaan kaikissa kohteissa. Kohde myydään siinä kunnossa, kun se myyntihetkellä on, eikä sitä välttämättä ole testattu huutokauppaajan toimesta. Tarkemmat yksityiskohdat luetellaan kohdeselostuksessa ja on tehty parhaan ymmärryksen mukaan, mutta ne eivät ole sitovia. Huomioi, että kuvassa mahdollisesti näkyvät lavat, tai muut esineet kohteen ympärillä eivät ole myytävänä, ellei niistä erikseen mainita kohdeselostuksessa.

Emme voi järjestää kuljetusta tälle kohteelle. Ota yhteyttä numeroon 044 230 9432 noutamisen vaihtoehdoista.

, Suomi

  • Suosittelemme, että kohteesta kiinnostunut ostaja käy tarkastamassa kohteen ennalta annettuna näyttöajankohtana. Ostaja on sitoutunut kauppaan, vaikka kohteelle merkittävää tietoa olisi saatavilla vain näytössä, eikä hän annetusta mahdollisuudesta huolimatta ole käyttänyt tätä hyväkseen. 

, Suomi

  • Ostettua kohdetta noudettaessa ostajalla tulee olla mukana kopio laskusta ja todiste maksusta. Mikäli ostaja lähettää kolmannen osapuolen hoitamaan noudon, tulisi noutajalla olla mukana nämä samat dokumentit. Ostaja on vastuussa mahdollisista irtikytkennöistä, purkutoimista ja muista noutokohteessa tapahtuvasta toiminnasta, ellei kohteen selostuksessa erikseen toisin mainita. Ostaja, tai hänen lähettämänsä noutaja, sitoutuu noudattamaan vaadittuja turvallisuusmääräyksiä, tai PS:llä on oikeus keskeyttää nouto-operaatio. Kuvissa mahdollisesti näkyvät lavat ja muut esineet myytävän kohteen ympärillä eivät ole mukana myynnissä, ellei kohdeselostuksessa toisin mainita. 

Yrityksillä ja organisaatioilla on usein tarve poistaa käytössä ollutta kalustoa, laitteistoa, tai irtaimistoa. Nämä voivat olla esimerkiksi normaalin elinkaariajattelumallin mukaisesti uuden laitteiston tieltä poistettavaa laitteistoa, jolla on edelleen käyttöarvoa, tai vaikkapa muuton yhteydessä poistettavaa irtaimistoa. Kalustonpoistot ovat normaaleja liiketoimintapäätöksiä, eivätkä ole konkurssimyyntejä.

Kaikki kohteet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä on. Kehoitamme ostajia käymään katsomassa myyntikohteita ennalta sovittuna ajankohtana.


Nämä voivat johtua esimerkiksi toimitilan muutosta, yksikön sulkemisesta, tai normaalin elinkaariajattelumallin mukaisesta kaluston uusimisesta, jolloin käyttökelpoisille laitteille pitää löytää uusi koti. Nämä eivät ole konkurssimyyntejä, vaan tapahtuvat myyvän tahon liiketoimintapäätösten seurauksena.