Huutokauppa sulkeutuu

Torstai, 25.04.2019 15:09

Huutokauppa päättynyt

Haluatko lisätietoja?

Tuukka Tulosmaa

Addison DB64M CNC putkentaivutin ja paljon työkaluja

Info Kuljetus Näyttö Nouto Myyntiperuste
Merkki Addison
Malli DB64M
Vuosimalli 1998
Lisälaitteet Työkaluja
Kuntoluokitus Hyvä

Addison DB64M CNC putkentaivutin + neljä kaapillista työkaluja

  • Vm 1998 
  • Max putken ulkoympärys:64mm
  • Max paksuus 2mm
  • Neljä kaapillista työkaluja
  • Ostettu pakoputkitehtaan konkurssipesästä noin kolme vuotta sitten, mutta ei ole ollut käytössä. Ennen konkurssia käytetty päivittäisessätoiminnassa. Säilytetty sisällä lämpimässä ja myydään tilanpuutteen vuoksi.
  • Kaikki huudot ovat sitovia ja huutokauppamaksu veloitetaan kaikissa kohteissa. Kohde myydään siinä kunnossa, kun se myyntihetkellä on, eikä sitä välttämättä ole testattu huutokauppaajan toimesta. Tarkemmat yksityiskohdat luetellaan kohdeselostuksessa ja on tehty parhaan ymmärryksen mukaan, mutta ne eivät ole sitovia. Huomioi, että kuvassa mahdollisesti näkyvät lavat, tai muut esineet kohteen ympärillä eivät ole myytävänä, ellei niistä erikseen mainita kohdeselostuksessa.

PS Auction voi järjestää kuljetuksen puolestasi tälle kohteelle. Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@psauction.fi tai soita numeroon 044 230 9432, niin annamme kuljetustarjouksen.

  • Suosittelemme, että kohteesta kiinnostunut ostaja käy tarkastamassa kohteen ennalta annettuna näyttöajankohtana. Ostaja on sitoutunut kauppaan, vaikka kohteelle merkittävää tietoa olisi saatavilla vain näytössä, eikä hän annetusta mahdollisuudesta huolimatta ole käyttänyt tätä hyväkseen. 

  • Ostettua kohdetta noudettaessa ostajalla tulee olla mukana kopio laskusta ja todiste maksusta. Mikäli ostaja lähettää kolmannen osapuolen hoitamaan noudon, tulisi noutajalla olla mukana nämä samat dokumentit. Ostaja on vastuussa mahdollisista irtikytkennöistä, purkutoimista ja muista noutokohteessa tapahtuvasta toiminnasta, ellei kohteen selostuksessa erikseen toisin mainita. Ostaja, tai hänen lähettämänsä noutaja, sitoutuu noudattamaan vaadittuja turvallisuusmääräyksiä, tai PS:llä on oikeus keskeyttää nouto-operaatio. Kuvissa mahdollisesti näkyvät lavat ja muut esineet myytävän kohteen ympärillä eivät ole mukana myynnissä, ellei kohdeselostuksessa toisin mainita. 

Yrityksillä ja organisaatioilla on usein tarve poistaa käytössä ollutta kalustoa, laitteistoa, tai irtaimistoa. Nämä voivat olla esimerkiksi normaalin elinkaariajattelumallin mukaisesti uuden laitteiston tieltä poistettavaa laitteistoa, jolla on edelleen käyttöarvoa, tai vaikkapa muuton yhteydessä poistettavaa irtaimistoa. Kalustonpoistot ovat normaaleja liiketoimintapäätöksiä, eivätkä ole konkurssimyyntejä.

Kaikki kohteet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä on. Kehoitamme ostajia käymään katsomassa myyntikohteita ennalta sovittuna ajankohtana.


Nämä voivat johtua esimerkiksi toimitilan muutosta, yksikön sulkemisesta, tai normaalin elinkaariajattelumallin mukaisesta kaluston uusimisesta, jolloin käyttökelpoisille laitteille pitää löytää uusi koti. Nämä eivät ole konkurssimyyntejä, vaan tapahtuvat myyvän tahon liiketoimintapäätösten seurauksena.