Huutokauppa sulkeutuu

Keskiviikko, 13.02.2019 15:07

Huutokauppa päättynyt

Haluatko lisätietoja?

Tuukka Tulosmaa

Primero KM-150 pystykarainen koneistuskeskus

  • 536769
  • 16600 Kärkölä
  • Suomi
Info Kuljetus Näyttö Nouto Myyntiperuste
Merkki Primero
Malli KM-150
Vuosimalli 2001
Kuntoluokitus Normaali

Primero KM-150 pystykarainen koneistuskeskus C-TEK -ohjauksella

  • VM 2001
  • Kone tullut nykyiselle omistajalle yrityskaupan mukana pari vuotta sitten, mutta sitä ei ole käytetty sen jälkeen lainkaan. Laite kuitenkin ollut käytössä edellisellä omistajalla aivan kaupantekohetkeen asti. Säilytetty tähän päivään asti tuotantotilassa
  • Kaikki huudot ovat sitovia ja huutokauppamaksu veloitetaan kaikissa kohteissa. Kohde myydään siinä kunnossa, kun se myyntihetkellä on, eikä sitä välttämättä ole testattu huutokauppaajan toimesta. Tarkemmat yksityiskohdat luetellaan kohdeselostuksessa ja on tehty parhaan ymmärryksen mukaan, mutta ne eivät ole sitovia. Huomioi, että kuvassa mahdollisesti näkyvät lavat, tai muut esineet kohteen ympärillä eivät ole myytävänä, ellei niistä erikseen mainita kohdeselostuksessa.

PS Auction voi järjestää kuljetuksen puolestasi tälle kohteelle. Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@psauction.fi tai soita numeroon 044 230 9432, niin annamme kuljetustarjouksen.

  • Suosittelemme, että kohteesta kiinnostunut ostaja käy tarkastamassa kohteen ennalta annettuna näyttöajankohtana. Ostaja on sitoutunut kauppaan, vaikka kohteelle merkittävää tietoa olisi saatavilla vain näytössä, eikä hän annetusta mahdollisuudesta huolimatta ole käyttänyt tätä hyväkseen. 

  • Ostettua kohdetta noudettaessa ostajalla tulee olla mukana kopio laskusta ja todiste maksusta. Mikäli ostaja lähettää kolmannen osapuolen hoitamaan noudon, tulisi noutajalla olla mukana nämä samat dokumentit. Ostaja on vastuussa mahdollisista irtikytkennöistä, purkutoimista ja muista noutokohteessa tapahtuvasta toiminnasta, ellei kohteen selostuksessa erikseen toisin mainita. Ostaja, tai hänen lähettämänsä noutaja, sitoutuu noudattamaan vaadittuja turvallisuusmääräyksiä, tai PS:llä on oikeus keskeyttää nouto-operaatio. Kuvissa mahdollisesti näkyvät lavat ja muut esineet myytävän kohteen ympärillä eivät ole mukana myynnissä, ellei kohdeselostuksessa toisin mainita. 

Tukkureilla, maahantuojilla ja kauppialla on usein tuotteita, joita ei kannata myydä normaaleja myyntikanavia pitkin. Nämä voivat olla esimerkiksi mallistosta poistuneita tuotteita, palautuksia ja pakkausvaurioituneita tuotteita. PS tarjoaa näillle myyntikanavan, jotta kauppiaat voivat keskittyä korkeakatteisempien tuotteiden myymiseen. Nämä eivät ole konkurssipesien myyntejä, vaan osa tehokasta kaupankäyntiä ja varaston optimointia.

Kaikki kohteet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä on. Kehoitamme ostajia käymään katsomassa myyntikohteita ennalta sovittuna ajankohtana.